ua en ru

Директор "Хімакса" просить Нацполіцію допомогти йому відбити рейдерську атаку

Директор "Хімакса" просить Нацполіцію допомогти йому відбити рейдерську атаку Фото: Артем Шевченко звернувся до Нацполіції

У Нацполіцію України звернувся директор ТОВ "Хімакс" Артем Шевченко (с. Крюківщина Київської обл.), що зазнала рейдерської атаки на початку поточного місяця. Про це йдеться у відповідному зверненні Шевченка, яке оприлюднили українські ЗМІ.

зокрема, він повідомляє про те, що, починаючи з 3 вересня 2016 р., на території підприємства, що спеціалізується на утилізації конфіскованого тютюну і алкоголю, перебувають представники охоронної фірми "Д. Т. С. ЮА", які перешкоджають законним спробам відновити роботу колективу.

Також, за його даними, за цей час з підприємства було вивезено майно, передане йому на відповідальне зберігання правоохоронними органами. У своєму листі керівник повідомляє, що представники "Д. Т. С. ЮА" продовжують контролювати територію "Хімакса", незважаючи на те, що договір «Про надання послуг по забезпеченню охорони об'єктів ТОВ "Хімакс" був розірваний з компанією ще 9 вересня 2016 р. ліквідатором підприємства Романом Шаргалом.

"З 3 вересня 2016 року на території підприємства знаходяться працівники ТОВ "ДТС.ЮА" або інші особи, які можуть бути залучені згідно договору про надання послуг по забезпеченню охорони об'єктів від 30.08.2016, підписаного ліквідатором Шаргало Романом Вікторовичем. Листом від 09 вересня даний договір вважається припиненим, про що повідомлено ТОВ "ДТС.ЮА", - йдеться в листі.

Директор "Хімакса" просить Нацполіцію допомогти йому відбити рейдерську атакуДиректор "Хімакса" просить Нацполіцію допомогти йому відбити рейдерську атакуНагадаємо, ТОВ "Хімакс" - підприємство, що спеціалізується на утилізації конфіскованого алкоголю і тютюну. Розташоване у с. Крюківщина Київської обл. В липні 2016 року визнано банкрутом. Як повідомляли ЗМІ, 3 вересня 2016 року було захоплене рейдерами і до сьогоднішнього дня знаходиться під контролем охоронної фірми "Д. Т. С. ЮА", незважаючи на розірвання нею договору про ліквідатора підприємства Р. Шаргала.