ua en ru

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Одеський "Чорноморець" з вольової перемоги над загребським "Динамо" почав свої виступи в Лізі Європи. Пропустивши під кінець першого тайму одесити двічі забили у другому.

Одеський "Чорноморець" з вольової перемоги над загребським "Динамо" почав свої виступи в Лізі Європи. Пропустивши під кінець першого тайму одесити двічі забили у другому.

19 вересня, 20:00
Загреб, "Максимір"
Динамо - Чорноморець, 1:2
Гол:
Фернандес, 43 - Антонов, 62, Джедже, 65
Динамо: Зеленика, Шимуніч, Шимунович, Пінто, Адемі, Саммір, Фернандес, Памич, Ліма, Брозович, Чоп
Чорноморець: Безотосний, Бергер, Фонтанелло, Сантана, Кутас, Прийомів, Ковальчук, Гай, Джедже, Антонов

Фінальний свисток! Є перша перемога!

90 хв. Якусь подобу фінального штурму влаштували гравці "Динамо". Але дуже впевнено грає оборона одеситів.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи86 хв. Заміна Антонов - Самодін.

85 хв. Хорвати безрезультатно намагаються створити щось біля воріт Безотосного. Нічого. Абсолютно.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи82 хв. Перша жовта картка в матчі - Шимуніч звалили в центрі поля Антонова.

79 хв. Бобко звалив поруч зі своєї штрафної Фернандеса. Могло бути дуже небезпечно, але удар Саміра прийшов точно в стінку.

75 хв. Ось хорвати і свій момент отримують! Чоп пройшов захисника і віддав у центр штрафного під удар Бечіраю, але в того м'яч звалився з ноги.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи74 хв. А зараз у хорватів Бечірай поміняв Брозовича.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи70 хв. Бобко поміняв Джедже, який отримав пошкодження.

69 хв. Ось, боялися "моряки" так грати з самого початку. Але ж, потрібно було. У "Чорноморця" є свій стиль і його потрібно триматися. А "оборона Сталінграда" - це не по-одеськи. Їм би м'ячик притримати, оборону ростягивати...

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи65 хв. ДЖЕДЖЕ!!! 2:1!!! Практично копія першого гола! Кутас виконав подачу справа, а Джедже головою відправив м'яч у кут воріт!

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи63 хв. Хусеинович поміняв Памича.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи62 хв. Зрівнює рахунок Одеса! Рієра виконав прекрасну подачу з лівого флангу і Антонов головою вколотив м'яч у сітку воріт.

59 хв. Прийомов опинився на ударній позиції, але його удар з лівої пройшов мимо воріт.

57 хв. Пожвавився "Чорноморець". Є в його грі надія на те, що вони зможуть врятувати гру.

53 хв. Ну як так? Джедже пробивав головою після подачі кутового, але м'яч влучив у поперечину!

50 хв. Відмінно, хлопці! Після скидки з головою на лінію штрафного Рієра пробивав у правий кут. Зеленике довелося постаратися, щоб витягнути м'яч.

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи46 хв. Рієра виходить на поле. Пішов Матос

Другий тайм. Чекаємо більше руху від "Чорноморця".

А в матчі "Пандурій" - "Дніпро" Руслан Ротань зробив рахунок 1:0 на нашу користь і команди пішли на перерву.

Перерва

Динамо З - Чорноморець: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи43 хв. З нічого забиває "Динамо". Джедже не зміг утримати на лівому фланзі свого опонента, а той віддав на хід Чопу. Той обійшов Бергера і пробив по воротах. Безотосний врятував, але першим на добиванні був Фернандес.

42 хв. Нічого на полі не відбувається. Хорвати катають м'яч в центрі поля.

38 хв. Якби "Чорноморець" так не хвилювався перед грою, то могли б більш впевнено грати проти "Динамо", яке взагалі нічого не показує.

34 хв. В паралельному матчі "Дніпро" грає поки по нулях з "Пандурием". Але там атак, як то, по-більше.

30 хв. Дуже повільна гра. "Динамо" не знає як зламати оборону Одеси, а "Чорноморець" не особливо збирається лізти в атаку.

26 хв. Брозович з півкола пробивав під поперечину і Безотосному довелося вступати в гру.

22 хв. Ковальчук віддавав хороший пас з центру поля на хід Джедже, але той порушив правила у боротьбі з захисником.

18 хв. Помилився Кутас, вибиваючи м'яч. Той опинився в ногах у ПамичаЮ, який віддав на Чопа, але того випередив Безотосний, вибивши м'яч в аут.

14 хв. Що і потрібно було довести. Хорвати тимчасово припинили тиск, і у "Чорноморця" з'явилися можливості атаки. Поки що "моряки" цими шансами не особливо користуються.

10 хв. Ініціатива повністю у "Динамо". Одесити навіть в контратаки не виходять. Але це справа тимчасова.

6 хв. Брозович непогано пробивав здалеку. Мимо воріт.

5 хв. Хорвати в більшій мірі володіють м'ячем. Їм вдалося навіть заробити кутовий, який ні до чого не привів.

1 хв. Ось лякали нас хорватськими уболівальниками на "Максимірі". А він порожній.

Почався матч! З дебютом, Одеса!

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Європи "Динамо" Загреб - "Чорноморець" Одеса.

Останню зустріч українського клубу із загребським "Динамо" наші вболівальники повинні добре пам'ятати. Це було в минулому році, коли київське "Динамо" грало зі своїми хорватськими одноклубниками в одній групі в Лізі Чемпіонів. Тоді в Загребі при неймовірному снігопаді команди розійшлися миром 1:1. А в першому матчі в Києві українське "Динамо" впевнено виграло 2:0.

"Динамо" зіграло вісім поєдинків проти українських команд, і їхні результати зовсім нерадісні для загребського клубу - дві нічиї при шести поразках (та сама нічия і три поразки вдома). Та й у цілому, жоден хорватський клуб не міг перемогти українські команди з 1985 року.

В різному психологічному стані команди підійдуть до очного поєдинку. "Чорноморець" у дев'ятому турі українського чемпіонату обіграв у Запоріжжі "Металург" 1:0 і тепер ділить друге-третє місце Прем'єр-ліги з "Дніпром". А "Динамо", хоч і йде на першому місці в хорватському чемпіонаті, в останньому матчі національної першості програло своєму принциповому супернику "Хайдуку" 0:2. Так що, загребці повинні бути налаштованими на перемогу.