ua en ru

"Динамо" спокійно громить "Олімпік"

"Динамо" спокійно громить "Олімпік" Фото: Динамо - Олімпік

Кияни впоралися із суперником без проблем

У Києві був зіграний перший матч 14 туру чемпіонату України.

Кияни вийшли на матч у резервному складі, давши відпочити гравцям збірних. Вже в середині першого тайму рахунок був відкритий, коли Гармаш виконав подачу і Маораес головою переправив м'яч у ворота. Під кінець вже сам Гармаш зумів відзначитися, пробивши з центру штрафного майданчика. У другому таймі рахунок стад розгромним, коли Гусєв реалізував пенальті за гру рукою у штрафному Парцванії.

Олімпік - Динамо 0:3
Голи:
Мораєс, 25, Гармаш, 45+1, Гусєв, 70 (з пенальті)
Олімпік: Литовченко, Борзенко (Конде, 46), Парцванія, Гришко, Гошкодеря, Моха (Шестаков, 76), Поступаленко, Танчик, Огиря, Драченко, Кадімян (Матяж, 46)
Динамо: Шовковський, Сілва, Антунеш, Драгович, Гармаш (Сидорчук, 60), Гусєв (Мякушко, 71), Буяльський, Велозу, Петрович, Бельханда, Мораес (Теодорчик, 77)

"Завжди складно грати після матчів збірних, особливо після таких успішних. Я радий, що ті хлопці, які вийшли на сьогоднішню гру, поставилися до суперника серйозно, тому що ми мали проблеми з цією командою як у минулому, так і в нинішньому сезоні. Завжди кажу, що у нас немає основного і другого складу. Ті футболісти, які вийшли сьогодні - це теж основний склад", - сказав після гри тренер "Динамо" Сергій Ребров.

Додамо, що наступний матч "Динамо" зіграє в Лізі Чемпіонів проти "Порту".