ua en ru

-Динамо - Манчестер Сіті: Кияни програли перший матч плей-офф Ліги Чемпіонів

-Динамо - Манчестер Сіті: Кияни програли перший матч плей-офф Ліги Чемпіонів Фото: Динамо - Манчестер Сіті

"Динамо" відкрило рік поразкою

У Києві завершився перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між місцевим "Динамо" і англійським "Манчестер Сіті".

Динамо - Манчестер Сіті 1:3
Голи:
Буяльський, 59 - Агуеро, 15, Сілва, 40, Туре, 90
Динамо: Шовковський, Сілва (Макаренко, 66), Хачеріді, Драгович, Виду, Рибалка, Гармаш (Велозу, 31), Буяльський, Ярмоленко, Гонсалес, Теодорчик (Мораєс, 46)
Манчестер Сіті: Харт, Санья, Компані, Отаменді, Кліши, Фернандо, Фернандіньо, Сілва, Туре, Стерлінг, Агуеро (Ихеаначо, 90+1)

"Динамо" почало матч дуже непогано - м'яч тримався у Києва і після удару Ярмоленка навіть поперечина з Хартом врятували. Але незабаром "Сіті" забив і "Динамо" потьмяніло. В момент, коли відкривав рахунок Агуеро, його просто забули і не завадили.

Клас гравців "Сіті" був набагато вища і це відчувалося. Наша захист ледве справлялася з атаками гостей, а захист суперника була сильніше нашої атаки. І незабаром знову це довела, забивши другий гол. Стерлінг опинився з м'ячем у штрафному майданчику "Динамо", прострілив і Сілва спокійно відправив м'яч у ворота.

У другій половині "Динамо" продовжило грати в той футбол, який і був у першому таймі. І в цей раз це принесло свої плоди. Після подачі на Мораєса, звідки м'яч відскочив до Бульскому, а той красивим ударом увігнав м'яч у кут.

"Динамо" спробувало продовжити тиснути, але зашита "Сіті" була на висоті. А ось під кінець гри у воротах Шовковського виявився ще один м'яч після красивого удару Яя Туре.

Додамо,що матч у Манчестері відбудеться 15 березня.