ua en ru

Динамо - Бешикташ: Кияни розтрощили суперника в останньому матчі Ліги Чемпіонів

Динамо - Бешикташ: Кияни розтрощили суперника в останньому матчі Ліги Чемпіонів Фото: Динамо - Бешикташ

Дивна метаморфоза київського "Динамо"

Київське "Динамо" приймало турецький "Бешикташ" у матчі шостого туру Ліги Чемпіонів.

"Динамо" - "Бешикташ" 6-0
Гол
: Беседін, 9, Ярмоленко, 31, Буяльський, 33, Гонсалес, 45+2, Сидорчук, 60, Мораєс, 76
Динамо: Рудько, Антунеш, Ярмоленко, Сидорчук (Корзун, 66), Риболовля, Виду, Гонсалес (Циганков, 69), Бурда, Буяльський, Хачеріді, Бесєдін (Мораєс, 76)
Бешикташ: Фабрі, Адріано, Тошич, Куарежма (Фрай, 70), Абубакар, Шахан (Гюнул, 46), Хатчінсон, Эзьякуп, Арслан (Тусун, 46), Марсело, Бек

З самого початку поєдинку відчувалася легкість, з якою грали кияни. І незабаром цей настрій перетворився на гол - Ярмоленко красиво увійшов в штрафну зліва, накинув на Бесєдіна, який на дальній штанзі спокійно підставив коліно.

Після періоду, коли серйозно насідав "Бешикташ", у "Динамо" з'являлися моменти на контратаках. Одна з них і стала ключовою у матчі, коли Бек грубо зіграв проти Гонсалеса в своїй штрафній, за що був видалений, а відправив Ярмоленка з "точки" у ворота гостей другий гол.

Турки "попливли" і до перерви кияни забили ще двічі. Спочатку Буяльський красиво перекинув м'яч з лінії штрафного, добиваючи після помилки захисника. А потім Гонсалес пробив здалеку і м'яч після рикошету опустився за спину Фабрі.

У другому таймі справи гостей стали ще більш кепські. Абубукар примудрився заробити другу жовту і залишити свою команду удев'ятьох. І "Динамо" цим скористалося. Спочатку Сидорчук щільним ударом з центру штрафного майданчика замкнув простріл Бульяского. А потім Мораєс добив м'яч у порожні ворота після того, як Ярмоленко не зміг реалізувати вихід один на один.

Додамо, що ця перемога аж ніяк не вплинула на становище "Динамо" у групі. Кияни посідають останнє місце і завершують єврокубкову кампанію.