ua en ru

Динамо - АЗ: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Динамо - АЗ: де дивитися матч Ліги чемпіонів Фото: "Динамо" готується до гри з АЗ (twitter.com/dynamokyiv)

Трансляція дебютної гри Мірчі Луческу в єврокубках з киянами

Київське "Динамо" стартує у Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду проти нідерландського "АЗ Алкмар". На думку букмекерів, фаворитами матчу є підопічні Мірчі Луческу.

15 вересня 20:00
Київ, НСК "Олімпійський"

Гра між віцечемпіонами України та Нідерландів відбудеться у вівторок, 15 вересня, в Києві за порожніх трибун НСК "Олімпійського". Час початку зустрічі - о 20:00. Матч у прямому ефірі покаже телеканал "2+2". Трансляція традиційно розпочнеться на п'ять хвилин раніше.

Також наживо поєдинок можна подивитися на Youtube-каналі Football Hub та клубному каналі "Динамо".

Історія протистоянь

Кияни двічі перетинались з АЗ у своїй історії. Обидві перемоги на груповому раунді Ліги Європи восени 2010 року здобули "біло-сині" - 2:1 та 2:0.

Шлях команд

"Динамо" минулого сезону фінішувало другим в УПЛ та отримало право розпочинати боротьбу у Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду. Голландці вже подолали один раунд, обігравши вдома чеську "Вікторію" у додатковий час - 3:1.

У АЗ були всі шанси потрапити до головного клубного турніру Європи напряму, але чемпіонат Нідерландів завершився достроково через коронавірус. На момент зупинки алкмарці ділили перший рядок з амстердамським "Аяксом", але поступилися супернику за додатковими показниками.