ua en ru

Динамо - Астана 2-2: відео голів та огляд матчу

Динамо - Астана 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Динамо" - "Астана" (uefa.com)

Київський клуб в компенсований час втратив перемогу

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів між київським "Динамо" і казахстанської "Астаною" в рамках першого туру групового етапу Ліги Європи-2018/19.


Київський клуб в компенсований час втратив перемогу над чемпіоном Казахстану в першому поєдинку групи К.

"Біло-сині" відносно швидко відкрили рахунок. Вже на 11 хвилині матчу відзначився Віктор Циганков після комбінації за участю Назарія Русина та Віталія Буяльського. Однак господарі недовго ходили в лідерах. Через 10 хвилин після розіграшу кутового Джуніор Кабананга закинув м'яча на Марина Анічич, який сильно і точно пробив під поперечину. Незадовго до свистка на перерву "Динамо" знову вийшло вперед - Денис Гармаш добив м'яч у сітку після помилки воротаря Ненада Еріче.

У другій половині обидві команди грали дуже активно і створили багато моментів. Більше - явно кияни, але втрата концентрації в кінцівці коштувала їм перемоги - Роман Муртазаев замкнув головою подачу Педро Енріке.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Звичайно, будь-який негативний результат впливає на команду не найкращим чином. А для "Динамо" і нічия прирівнюється до поразки. Але психологічно хлопці впевнені в собі. До їх настрою теж абсолютно немає претензій. Я кажу тільки про клас футболістів. Нам залишається працювати, терпіти і виконувати те, що просять тренери".

В.о. головного тренера "Астани" Григорій Бабаян: "У перерві я попросив хлопців зіграти ще більш організовано. Якщо розкриватися і давати "Динамо" вільний простір, вони обов'язково покарають. Звичайно, були моменти, коли ми пропускали контратаки. Але в цілому, хлопці зіграли відповідально . Вдячний команді за те, що грала до кінця. Наша мета - вийти з групи, і ми хочемо набирати очки в кожному матчі".