ua en ru

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

Кияни насилу, але обіграли "Таврію". Два голи у ворота Кахрімана забили Безус і Ярмоленко.

Кияни насилу, але обіграли "Таврію". Два голи у ворота Кахрімана забили Безус і Ярмоленко.

18 серпня, 19:30
Київ, НСК "Олімпійський"
Динамо - Таврія, 2:0
Гол:
Безус, 50, Ярмоленко, 72
Динамо: Шовковський, Гусєв, Виду, Драгович, Тремулінас, Вукоєвич, Велозу, Безус, Ярмоленко, Ленс, Мбокані
Таврія: Кахріман, Путраш, Даценко, Любічіч, Буссаиди, Ярчук, Гомес, Причиненко, Гуменюк, Назаренко, Фещук

Звучить фінальний свисток. "Динамо", нарешті перемогло.

90+2 хв. Калініченко непогано подавав зі штрафного, але завершити справу ударом "Таврія" не змогла.

88 хв. Знову спрацювала зв'язка Ярмоленко - Мбокані. Українець подав зліва, а конголезець бив головою. Кахріман на місці.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України84 хв. Ідейє вийшов замість Ленса.

83 хв. Ярмоленко накрутив захисника на своєму фланзі і подав в штрафну. Мбокані спробував пробити, але м'яч відлетів назад до Ленса. Той пробив, але прямо в захисника.

80 хв. Знову Ярмоленко! Буссаіді віддав незрозуміло куди пас після того, як Кахріман першим встиг до м'яча. М'яч підхопив на лінії штрафного, навпаки порожніх воріт, Ярмоленко. Він спробував обіграти захисника, але це, як раз, у нього не вийшло.

77 хв. Дуже спокійно володіє ініціативою київське "Динамо". Без особливої активності.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України73 хв. У "Таврії" Коробка вийшов замість Фещука. А в "Динамо" Макаренко поміняв Безуса.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України72 хв. Ярмоленко подвоює рахунок!!! Після довгого пасу зі своєї половини поля Мбокані зумів головою проштовхнути м'яч далі у штрафну, де його підхопив Андрій і м'яко перекинув воротаря.

71 хв. Драгович знову активний в атаці. Прострілював австрієць, а Мбокані спробував пробити п'ятою, але від ноги захисника м'яч полетів на кутовий.

67 хв. Знову Кахріман рятує "Таврію" після удару Ярмоленка. Андрій розібрався з кількома захисниками і пробив. Дамір важко, але витягнув м'яч.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України66 хв. Аруна вийшов замість Велозу. Слабкий матч провів португалець.

65 хв. Гусєв добре вивів Ярмоленка на ударну позицію. Андрій пробив, але Кахріман свою команду виручив.

62 хв. Тероризують захист "Таврії" гравці "Динамо" фланговими подачами, які часто закінчуються ударами головою. В цей раз, Мбокані бив після подачі Ярмоленка, але захисник заблокував удар.

58 хв. Велозу подав штрафний, а Ленс завершував подачу ударом головою. Але знову трохи не вистачило точності голландцю.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України56 хв. Замість Назаренка на полі з'явився Калініченко.

54 хв. "Таврія" намагається трохи остудити киян, притримавши м'яч у себе. Але до атак справа не доходить.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України50 хв. ГОЛ! Безус проштовхнув м'яч з лінії штрафної в лівий від себе кут. М'яч від штанги закотився у ворота.

49 хв. Ярмоленко зважився на дальній удар. Класно бив Андрій, але трохи не влучив по воротах.

47 хв. Ленс спробував пробити після передачі Мбокані усередині штрафної. Не вийшов удар у голландця.

Слідкуємо за другим таймом в Києві.

Перший тайм закінчено.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України45+2 хв. Гомес зірвав контратаку киян в центрі поля.

45+1 хв. Дуже слабо виглядають зараз обидві команди. "Динамо", наче, не дуже розуміє, як зламувати масовану оборону суперника, а "Таврії" з величезним трудом вдається перейти на чужу половину поля.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України43 хв. Кахріман занадто довго розігрував вільний удар від своїх воріт. А чи не рано "Таврія" час тягне?

41 хв. Після слабкої спроби організувати атаку на ворота "Динамо", кияни знову забрали м'яч собі і намагаються розтягнути захист суперника. Поки не дуже успішно.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України37 хв. Вида ззаду підкотився під Фещука.

33 хв. Ярмоленко віддав високу передачу на Ленса, який головою віддав на Мбокані. А конголезець бив головою на точність у дальній кут, але влучити у ворота не зумів.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України30 хв. У "Таврії" замість Путраша вийшов Габовда

29 хв. Безус дуже класно розібрався з цілої группою захисників і віддав на Гусєва, який добре пробив у дальній кут. Кахріман до м'яча дотягнувся.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України28 хв. Ярчук прихопив руками Мбокані і не дав тому втекти вперед.

24 хв. Драгович несподівано підключився до атаки киян, обігрався з Ярмоленко і віддав тому на хід, Андрій до м'яча встиг, але суддя свиснув офсайд.

20 хв. Ленс з Безусом розіграли на лівому краю штрафного, після чого голландець непогано закручував м'яч у дальній кут воріт Кахрімана. Трохи підвела Джермейна точність.

16 хв. Велозу "смачно" пробив з-за штрафної, але м'яч попав спочатку в Гусєва, а потім в Мбокані. А сам удар був хороший.

14 хв. Кияни непогано виконали штрафний з лівого флангу. В цілому, велика кількість стандартів подає "Динамо". Але небезпеки не те що мало, а її, практично, немає.

Динамо - Таврія: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України10 хв. Вже на початку матчу Вукоєвич грубо зіграв в центрі поля.

8 хв. Безус небезпечно бив головою після скидки Мбокані після подачі кутового. Кахріман вступив у гру.

7 хв. Двічі перейшли на половину поля гравці "Таврії". Чимось небезпечним завершити свої атаки вони не змогли.

3 хв. Гусєв непогано віддавав з правого флангу в центр на Безуса, який в дотик пробивав. М'яч полетів набагато вище воріт.

Команди на поле. Поїхали!

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу чемпіонату України "Динамо" - "Таврія".

У минулому чемпіонаті "Таврія" показала свій найкращий матч саме в поєдинку з "Динамо". Правда, то був домашній матч. Але "Динамо" тоді відчайдушно вело боротьбу з "Металістом" за друге місце і зобов'язане було перемагати в Сімферополі. Але кримчани зуміли обіграти гостей зі столиці з рахунком 3:2, що "поховали" надії Києва на Лігу Чемпіонів.

Зараз ситуація трохи інша, хоча кияни продовжують боротися за вищі місця. Правда, у них поки погано виходить. У чому багато хто звинувачує тренера "Динамо" Олега Блохіна. Які вважають, що тільки його відставка може врятувати "Динамо" від ще більших невдач. У схожому становищі і грецький наставник "Таврії" Христополос, у якого мало що виходить в Криму.