ua en ru

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України

Київське "Динамо" змогло в домашньому матчі обіграти харківський "Металіст" і продовжити гонку за "Шахтарем" і "Дніпром". Матч завершився з рахунком 4:2.

Київське "Динамо" змогло в домашньому матчі обіграти харківський "Металіст" і продовжити гонку за "Шахтарем" і "Дніпром". Матч завершився з рахунком 4:2.

6 квітня, 19:30
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Металіст, 4:2
Гол:
Гармаш, 9, Беланда, 40, Ярмоленко, 79 (з пен.), Мбокані, 87 - Едмар, 26, Гоменюк, 66
Динамо: Рибка, Сілва, Виду, Макаренко, Велозу, Вукоєвич, Гармаш, Беланда, Ленс, Ярмоленко, Мбокані
Металіст: Горяїнов, Ксьонз, Юссуф, Гуйє, Азеведо, Едмар, Богданов, Марлос, Шав'єр, Бланко, Гомес

Кінець цього напруженого матчу

90+4 хв. Селін повернувся після важкої травми, яку він отримав влітку. Пішов відпочивати Макаренко.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України90+2 хв. Вукоєвич заробив другу жовту картку.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України90 хв. Замість Велозу на полі з'явився Сидорчук.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України87 хв. МБОКАНІ! Перехопив Велозу м'яч у центрі поля, віддав на Мбокані, який почекав поки Ярмоленко втече вперед і сильно пробив повз Горяїнова!

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України85 хв. Замість Ксьондза вийшов Пшеничних.

83 хв. Продовжує тримати м'яч на половині поля Металіста Динамо. А харків'яни за будь-яку ціну намагаються перейти центр поля.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України79 хв. Ярмоленко пробив точно під ліву штангу!

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України78 хв. Юссуф занадто завзято сперечався з суддею.

78 хв. Мбокані віддав на хід Гармашу, якого уложтил на газон Ксьондз - пенальті!

74 хв. Ярмоленко у фірмовому стилі змістився з правого флангу в центр і класно пробив - Горяїнов дістав м'яч з верхнього кута.

71 хв. Після навісу Мбокані усередині штрафної Металу м'яч влучив у руку Асаведо, але суддя пенальті вирішив не ставити.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України68 хв. І в цій же атаці Макаренко дуже красиво падав у штрафному майданчику суперника.

67 хв. Після пасу від Сілви в штрафну Гармаш зумів прийняти м'яч і в падінні пробити - Гояринов на висоті!

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України66 хв. Не встояли кияни! Гомес на правому фланзі обіграв Гармаша і прострілив вздовж воріт, звідки Гоменюк переправив м'яч у ворота.

65 хв. Після навісу головою Шав'єра Ксьондз сильно бив з гострого кута - Рибка дістав м'яч.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України61 хв. Гомес втратив м'яч, того підхопив Ярмоленко і починав тікати до воріт Горяїнова, але Алехандро вирішив фолом зупинити Андрія.

58 хв. Втрьох тікали в перспективну контратаку харків'яни, але Бланко не зміг дати точний пас на Гомеса.

54 хв. Важко харків'яни довели атаку до удару по воротах, але Бланко пробив неточно.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України52 хв. Гоменюк змінив у грі Богданова.

51 хв. Не дається командам увійти в штрафні один одного. Поки оборона грає краще атаки.

47 хв. Рівно починається друга половина гри. М'яч в основному тримається в центрі поля. При чому, команди по черзі влалеют ігровим снарядом.

Слідкуємо за другим таймом

Свисток на перерву

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України45+1 хв. Знову Марлос став жертвою - Гармаш не дав бразильцеві розвинути контратаку.

44 хв. Метал намагається відігратися, а Динамо почало діяти на контратаках. І у перших, і у других це виходить досить симпатично.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України40 хв. А ось і ще один гол! Беланда! Ярмоленко відкотив від лицьової лінії на лінію штрафного на марокканця, який точним ударом від штанги знову вивів Динамо вперед!

39 хв. Вдалося Динамо повністю перевести гру на половину поля суперника.

35 хв. Беланда класно розібрався на правому фланзі і прострілив - Ленс зумів пробити, але удар заблокували.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України32 хв. Гомес прокинув м'яч повз Вукоєвича і хорват порушив правила.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України28 хв. Асаведо грубо зупинив прохід Ярмленко по правому флангу.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України26 хв. Дуже красивий гол забиває Едмар! Марлос на правому фланзі накрутив кількох захисників і відкотив під удар Едмара і той точним крученим ударом відправив м'яч у праву дев'ятку.

24 хв. Мбокані вривався у штрафну Металіста з м'ячем, але двоє захисників змогли відібрати м'яч у нападаючого Динамо.

20 хв. Вида, граючи останнім, віддав м'яч Бланко, який моментально відправив м'яч на хід Гомесу, у якого, до счатья киян, удар небезпечним не вийшов.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України19 хв. Судді не сподобалися жести, якими Бланко описував дії рефері.

15 хв. Красива атака Металіста завершилася несильним ударом Марлоса з-за штрафної, який забрав Рибка.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України13 хв. Марлос пронісся по центру поля, але того збив Беланда.

Динамо - Металіст: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України9 хв. Гол! Несподівано! Ярмоленко відкотив з кутового на Сілву, бразилець подав, Горяїнов повинен був спокійно забрати м'яч, але випустив їх рук і Гармаш забив м'яч у порожні ворота.

7 хв. Втекли в хорошу контратаку харків'яни. Марлос вивів на удар Гомеса, але той не зміг точно перекинути Рибку.

3 хв. Трохи активніше розпочали господарі. Потримали м'яч Ярмоленку і Сілва на правому фланзі, але подати у штрафну так і не змогли.

Вийшли команди на поле і готові почати поєдинок.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Металіст".

Кияни після двадцяти матчів чемпіонату набрали 39 очок і посідають третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від першого місця на 8 очок. У харків'ян після 18 матчів 34 очки і четверте місце.

Сьогоднішній матч багато вирішить для обох команд. У разі перемоги, будь-який із суперників залишається в "золотій гонці". Поразка, як і нічия, може практично вибити з неї. Так що, обидві команди будуть сьогодні боротися тільки на перемогу.

Крім переваги домашнього поля, у киян додався ще один психологічний плюс - "Металіст" з проблемами їхав у Київ з Харкова. Літак, який повинен був відправити команду до столиці, виявився несправним і знадобилося досить часу, щоб знайти йому заміни. У підсумку, лише вночі харківська команда дісталася до Києва.

Команди зустрічалися між собою цієї весни у чвертьфіналі Кубка України. В харківському матчі перемогу святкували кияни, вигравши з рахунком 3:2.

Півзахисник "Динамо" Лукман Аруна:

"Звичайно, ми очікуємо тільки перемогу, особливо після того, як поступилися "Дніпру". Моя думка така: ми повинні наполегливо працювати і робити висновки з помилок, а їх було допущено багато. Якщо вони нас чогось навчать, ми можемо використовувати це, щоб перемогти нашого суперника. Вірю, що після невдалого вояжу в Дніпропетровськ, вдома ми заробимо необхідні три очки".

Захисник "Металіста" Сергій Пшеничних:

"Думаю, докладемо всіх зусиль, щоб не програти "Динамо" на виїзді, і будемо боротися за призові місця в чемпіонаті".