ua en ru

Дейдей уперше прокоментував своє поранення в зоні АТО

Дейдей уперше прокоментував своє поранення в зоні АТО Фото: Євген Дейдей (прес-служба партії НФ)

Нардеп показав у соцмережі відео перев'язки

Народний депутат ("Народний фронт") Євген Дейдей уперше прокоментував своє поранення в зоні антитерористичної операції на Донбасі, а також показав відео перев'язки. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Так, поранення не важке. І я зі своєю сім'єю і друзями цьому раді. Так, я не писав про те, що сталося, тому що розумів що почнеться бруд. Так, я, будучи народним депутатом, перебував у зоні АТО, тому що потрібен тут. І мені плювати що всі думають з цього приводу. Якщо комусь це не подобається, то залиште свій цинізм і "дотепність" при собі. Чи не перевантажуйте. Займіться своїми справами і своїм життям", - написав нардеп.

Він також додав, що не хоче давати коментарі, не хоче комусь щось доводити, і не хоче брати участь "у цирку, який влаштували з того, що сталося".

"Я не прошу мене підтримувати, не прошу захищати, я прошу залишити мене в спокої... Мене і мою сім'ю ... Усім, хто зараз смакує подробиці - ловіть відео перев'язки. Мені не відірвало пів ноги, не контузило, не вбило - це легке поранення", - констатував Дейдей.

Всё, что могу сказать сейчас по поводу истерики вокруг моего ранения- ребята, от@@@сь! Да, ранение не тяжелое. И я со своей семьей и друзьями этому рады! Да, я не писал о происшедшем, потому что понимал что начнется грязь! Да, я, будучи народным депутатом, находился в зоне АТО. Потому что нужен здесь! И мне плевать что все думают по этому поводу! Я делаю то, что считаю нужным делать! Делаю и буду делать! И если кому-то это не нравится, то оставьте свой цинизм и "остроумие" при себе. Не утруждайтесь. Займитесь своими делами и своей жизнью... Повторюсь- от@@@сь! Это мерзко... Я не хочу давать комментарии, не хочу кому-то что-то доказывать! Не хочу участвовать в цирке, который устроили из происшедшего! Я не прошу меня поддерживать, не прошу защищать, я прошу оставить меня в покое... Меня и мою семью... P.S: всем, кто сейчас смакует подробности- ловите- видео перевязки. Мне не оторвало пол ноги, не контузило, не убило- это легкое ранение. Только не сходите с ума и не захлебнитесь теперь своим ядом... Всем спасибо! Пока!

Опубліковано Евгенієм Дейдеєм 15 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поранення нардепа Євгена Дейдея в зоні проведення АТО на Донбасі попередньо кваліфікували як теракт.