ua en ru

Детективи НАБУ затримали екс-заступника Авакова

Детективи НАБУ затримали екс-заступника Авакова Фото: НАБУ

НАБУ затримало Сергія Чеботаря

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали екс-заступника міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Сергія Чеботаря. Про це йдеться у повідомленні пректу "Схеми" у Facebook.

"НАБУ затримало сина Авакова Олександра та екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це нам стало відомо із власних джерел. Обидва в Києві. Їм готують повідомлення про підозру", - йдеться у повідомленні.

!!! НАБУ затримало сина Авакова Олександра та екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це нам стало...

Опубліковано Схеми: корупція в деталях - RFERL 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить обшук у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.

Відзначимо, Солом'янський райсуд Києва зобов'язав оператора мобільного зв'язку Lifecell надати доступ Національному антикорупційному бюро України до інформації про телефонні переговори глави МВС Арсена Авакова у справі про постачання рюкзаків в відомство, фігурантом якої є його син.

У постанові зазначено, що, за даними слідства, в 2015 році вибір переможця конкурсу на постачання рюкзаків в МВС України відбувся при особистому втручанні колишнього заступника Авакова.