ua en ru

Група народних депутатів ініціює розслідування відносно глави Солом'янського суду

Група народних депутатів ініціює розслідування відносно глави Солом'янського суду Фото: ВРУ

Голова Солом'янського суду спеціально сказала не виходити на роботу другого черговому судді

Група депутатів Верховної Ради України ініціюють кримінальне розслідування відносно голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої, де проходить слухання про обрання запобіжного заходу усуненому главі ГФС Роману Насірову. Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко у своєму Facebook.

"Групою депутатів Верховної Ради буде ініційовано кримінальне розслідування відносно голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої за зрив роботи суду. Відповідну заяву буде направлено в Генпрокуратуру і НАБУ, якщо до 19 години неділі вона не виконає свої прямі обов'язки - а саме організувати роботу суду по справі Насірова", - написав Лещенко.

Також Лещенко повідомляє, що Людмила Шереметьєва спеціально сказала другого черговому судді не виходити сьогодні на роботу.

"Глава Соломескного суду Шереметьєва сказала не виходити на роботу другого черговому судді, зробивши неможливим розгляд відводу судді по справі Насірова в терміни його перебування під вартою", - сказав він.

Офіційно заявляю Групою депутатів Верховної Ради буде ініційовано кримінальне розслідування відносно глави Соломі...

Опубліковано Сергієм Лещенко 5 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що активісти Автомайдану заблокували будинок Солом'янського суду до тих пір, поки не прийде суддя.