ua en ru

Депутати партії "Удар" не планують йти завтра на засідання Кабміну

Депутати партії "Удар" не планують йти завтра на засідання Кабміну. Про це йдеться в повідомленні партії.

""Удар" не збирається брати участь у піар-заходах уряду Азарова і на завтрашнє засідання не піде. Перш ніж презентувати будь-які програми і плани, уряд Миколи Азарова спершу має прозвітувати про зроблене, отримати громадський та експертний відгук щодо своєї попередньої діяльності, - заявляють в партії "Удар".

Партія зазначає, що уряд проігнорував неодноразові вимоги "Удару" та інших опозиційних сил, прийти у парламент та відзвітувати про зроблене. "І тепер, на завтрашньому засіданні кабміну урядовці збираються презентувати програму своєї подальшої діяльності... Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 рр., яку уряд вирішив презентувати, є переважно переліком декларацій, а не планом конкретних дій", - зазначають в партії.

"Більше того, сам факт її розробки у такому вигляді свідчить, що уряд Азарова практично визнає, що обіцяні реформи були провалені і зараз потрібно починати мало не з нуля", - вважають в партії.

"Ми вимагаємо від прем'єр-міністра прийти у парламент і прозвітувати про три роки роботи. Лише після відкритого громадського, а не кулуарного обговорення попередньої діяльності та відповідальності урядовців буде шанс вийти на вироблення реальної програми розвитку економіки в інтересах людей. Але нинішній уряд у такому форматі працювати не вміє і не хоче. Тому він заслуговує одного - відставки через провальні результати роботи", - йдеться в заяві партії "Удар".

Нагадаємо, раніше заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що звіт уряду щодо економічної ситуації в Україні за підсумком 2012 р. прозвучить у парламенті після того, як уряд буде укомплектований повністю.

Читайте також: Янукович доручив Кабміну прискорити виконання програми економічних реформ на 2010-2014 рр