ua en ru

Депутати Глухівської міськради залишають більшість Терещенко через антисоціальний бюджет, – депутат

Депутати Глухівської міськради залишають більшість Терещенко через антисоціальний бюджет, – депутат Фото: Мішель Терещенко (facebook.com/hlukhiv.mer)

За словами депутата, зараз потрібно розробити ряд змін до бюджету

У відповідь на тиск Мішеля Терещенка та спроби прийняти антисоціальний бюджет з 800 тисячами гривень премій для чиновників депутати Глухівської міськради залишають більшість. Про це сьогодні, 10 лютого, повідомив глава фракції "Воля народу" Юрій Бурлака.

За його словами, сьогодні два автобуси київських гастролерів і тітушки в камуфляжі не допомогли Мішелю Терещенко прийняти антисоціальний бюджет з преміями для мера і його поплічників.

"Більше того, отримано зворотний результат: депутати почали залишати промерську більшість. Приймати головний документ міста, в якому закладено 800 тисяч гривень на премії чиновникам, і нуль – на зарплати вчителям під кінець року – абсурд! І Терещенку не вдасться залякати депутатів запрошеними "гостями" і тітушками, показними виставами і своїми "палкими" промовами у Фейсбуці. Більшість сказала "ні" чиновницькому бюджету", – повідомив Юрій Бурлака.

За словами депутата, зараз потрібно розробити ряд змін в бюджет – розподілити гроші, передбачені на премії чиновникам і меру, на зарплати лікарям і вчителям. І лише після цього виносити його на розгляд

"Мер Терещенко нас не чує: він продовжує будувати політичну кар'єру і не розуміє, що люди не будуть довго терпіти його витівки", – підкреслив Бурлака.

Лідер фракції соціал-демократів у Глухівській міській раді Тетяна Михайлик заявила на сесії про вихід з депутатської більшості.