ua en ru

Депутатам утричі підвищили зарплатню, - екс-нардеп

Депутатам утричі підвищили зарплатню, - екс-нардеп Народний депутат Андрій Павловський

Депутатам Верховної Ради України з 1 квітня 2015 р. підвищили заробітну платню з близько 6,5 тис. грн. До 17,5 тис. грн в місяць. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє колишній депутат від партії "Батьківщина" Андрій Павловський.

Добра новина для Мустафи... Підвищили!! З першого квітня підвищили не тільки тарифи для населення, а й зарплату для чиновників і депутатів до 17,5 тисяч гривень.

Posted by Андрій Павловський on 14 Апрель 2015 г.

"З першого квітня підвищили не тільки тарифи для населення, але і зарплату для чиновників і депутатів до 17,5 тис. грн", - наголошується в повідомленні.

Також екс-нардеп зауважив, що закон України "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо пенсійного забезпечення", який набув чинності 1 квітня, крім низки обмежень пенсійних виплат широким верствам населення, передбачає зняття раніше накладених обмежень з оплати праці для народних депутатів, міністрів, співробітників Нацбанку і ряду інших державних службовців.

Варто зазначити, що 29 грудня 2014 р. Верховна рада обмежила максимальний розмір зарплати в Україні для працівників бюджетної сфери 7 мінімальними зарплатами.

Нагадаємо, голова НБУ Гонтарєва незадоволена своєю зарплатою в 10 тис. грн.