ua en ru

За день на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів, втрат у сил АТО немає

За день на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів, втрат у сил АТО немає Фото: кулемет (facebook.com/ato.news)

Підрозділи сил АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь

Від початку доби, 10 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 зафіксовано 20 обстрілів українських позицій із боку підтримуваних Росією бойовиків. Втрат у лавах Збройних Сил України немає, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

«Сьогодні у районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання продовжили активні обстріли позицій української армії, переважно на Приморському та Донецькому напрямках», - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, з опівночі бойовики 5 разів зі стрілецької зброї відкривали вогонь по українських опорних пунктах у районі Авдіївської промзони, а з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог 4 рази бив по укріпленнях на околицях Зайцевого.

Зазначено, що на Приморському напрямку епіцентром вогневої активності бойовиків залишається селище Водяне.

«Загалом з опівночі бойовики 20 разів порушили перемир’я. Враховуючи, що частина обстрілів наших позицій становила пряму загрозу життю українських військових, підрозділи сил АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Від початку доби втрат серед наших захисників немає», - доповіли в прес-центрі штабу АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 вересня 2017 року Сьогодні у районі проведення АТО російсько...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за 9 вересня 2017 року в районі проведення антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, двоє отримали поранення.