ua en ru

За день бойовики здійснили 11 обстрілів на Донбасі, у сил АТО без втрат

За день бойовики здійснили 11 обстрілів на Донбасі, у сил АТО без втрат Фото: кулемет на передовій (facebook.com/ato.news)

Майже в кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь

Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші та вести провокативний вогонь по позиціях Збройних сил України на різних ділянках лінії розмежування на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що агресор і надалі застосовує зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями. Зокрема на Луганському напрямку загарбники з мінометів різних видів та піхотного озброєння вели вогонь по опорних пунктах українських військ у районі Троїцького і Кримського, а в обідню пору ворог з автоматів прицільно обстріляв околиці Травневого.

Своєю чергою на Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов’я: тут противник увесь день, із певними перервами, вів вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів у районі Гнутового і Павлополя, а з озброєння БМП - довкола Водяного. Крім того, з легкого піхотного озброєння окупанти неодноразово порушували перемир’я у передмісті Авдіївки.

"Загалом від опівночі російсько-терористичні війська станом на 18:00 здійснили 11 обстрілів позицій сил АТО. Майже в кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь", - резюмували у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні антитерористичної операції бойовики прицільними обстрілами зірвали ремонт ЛЕП біля Травневого (Донецька область).