ua en ru

За день бойовики здійснили 10 обстрілів у зоні АТО, втрат у ЗСУ немає

За день бойовики здійснили 10 обстрілів у зоні АТО, втрат у ЗСУ немає Фото: кулемет на передовій (facebook.com/ato.news)

Терористи застосовували на Донбасі озброєння танку, БМП, 120-ти і 82-мм міномети

Російсько-окупаційні війська впродовж дня, 19 листопада 2017 року, продовжували активно порушувати режим тиші та вели прицільні обстріли позицій Збройних Сил України в зоні антитерористичної операції зі зброї, забороненої Мінськими домовленостям - були задіяні навіть танки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку найгарячіше було під Троїцьким, де впродовж майже двох годин ворог вів вогонь по українських оборонцях з озброєння танку, БМП, 120-ти і 82-мм мінометів та гранатометів.

Водночас на Донецькому напрямку, за даними відомства, противник і надалі зосереджував вогневу активність на Приазов’ї: з мінометів різних типів обстріляно оборонців Широкиного та Гнутового, а з гранатометів і стрілецької зброї - захисники Павлополя і Водяного.

"Загалом від опівночі російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир’я. У половині випадків сили АТО давали ворогу адекватну відповідь", - доповіли в штабі АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 19 листопада 2017 року Оперативна обстановка у районі проведення АТО й н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що минулої доби, 18 листопада 2017 року, на Донбасі загалом було зафіксовано 30 обстрілів, унаслідок яких поранення отримали четверо українських військовослужбовців.