ua en ru

За день бойовики здійснили 9 обстрілів на Донбасі, поранено 2 військових

За день бойовики здійснили 9 обстрілів на Донбасі, поранено 2 військових Фото: кулемет на передовій (facebook.com/ato.news)

Терористи й надалі загострюють обстановку вздовж лінії розмежування на Донбасі

Із початку дня, 5 листопада 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 18:00 неділі загалом здійснили 9 обстрілів у зоні антитерористичної операції на Донбасі, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Зранку окупанти понад годину били зі 120 та 82 міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів по наших позиціях біля Водяного і Талаківки, що на Маріупольському напрямку. Українські воїни асиметрично відповідали ворогу. Унаслідок цього протистояння отримав поранення військовослужбовець сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на Луганському напрямку проросійські найманці застосовували 120-міліметровий міномет неподалік Новотошківки, а з гранатометів обстріляли підступи до Кримського і Нижньотеплого. У результаті однієї з цих провокацій, як доповіли у відомстві, було поранено ще одного українського захисника.

"Загалом від опівночі незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я. Під час чотирьох обстрілів ворог застосував міномети переважно калібру 120 міліметрів і один раз реактивну систему залпового вогню", - доповіли в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 листопада 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 4 листопада 2017 року, в результаті бойових дій постраждав один український військовослужбовець, загиблих немає.