ua en ru

За день бойовики обстріляли позиції сил АТО 29 разів, - штаб

За день бойовики обстріляли позиції сил АТО 29 разів, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ зі 152-мм артилерії та 120-мм мінометів

Станом на 18.00 сьогодні, 7 липня загалом зафіксовано 29 обстрілів позицій сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Так, згідно з повідомленням, проросійські бандити обстрілюють зі 152-мм артилерії та 120-мм мінометів позиції захисників України.

"З початку доби бойовики вели обстріли зі 120-мм мінометів позицій сил АТО поблизу н.п. Новгородське та Павлопіль, що на Донеччині. О 4.10 бойовики застосували під Павлополем танк", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, згідно з інформацією штабу, бойовики вели артилерійський обстріл з калібру 152 мм по позиціях сил АТО в районі н.п. Гранітне. Також вогонь зі стрілецької зброї з боку проросійських злочинців вівся по позиціях сил АТО в напрямку н.п. Мар'їнка, Піски, Золоте, Майорськ, Станиця Луганська та Лозове.

"Одразу з початком переговорів контактної групи у Мінську, бандформування, наче за чиїмсь наказом, почали обстріл зі 120-мм мінометів позицій сил АТО: о 15.20 поблизу н.п. Новгородське, о 16.00 обстрілу зазнали наші позиції поблизу н.п. Луганське, о 16.50 - н.п. Опитне, з 17.20 - Водяне", - додали в прес-центрі АТО.

Ситуація в зоні проведення АТО протягом 7 липня, загострилася. Станом на 18.00 загалом зафіксовано 29 обстрілів позицій ...

Posted by Прес-центр АТО on 7 липня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні, 7 липня бійці антитерористичної операції (АТО) на Донбасі потрапили в засідку під Щастям Луганської обл., в результаті чого один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.