ua en ru

Дембеле близький до переходу в "Барселону"

Дембеле близький до переходу в "Барселону" Фото: Усман Дембеле (bvb.de)

"Боруссія" дала згоду на трансфер

Форвард дортмундського футбольного клубу "Боруссія" Усман Дембеле близький до переходу в каталонську "Барселону". Про це повідомляє видання Bild.

Джерело інформує про те, що спортивний директор іспанської команди Роберто Фернандес Бонілья вже погодив п'ятирічний контракт з нападаючим. Французький футболіст перейде в "Барселону" за 50 млн євро і підпише з клубом п'ятирічний контракт.

Раніше повідомлялося, що Боруссія вимагає за свого футболіста не менше 90 млн євро, однак "Барселона" не має наміру платити такі гроші.

Відзначимо, Дембеле визнаний кращим молодим новачком чемпіонату Німеччини сезону 2016/17. Для перемоги в цій номінації необхідні дві передумови: футболіст на старті сезону повинен бути не старше 21 років і проводити свій перший сезон в Бундеслізі.

Усман Дембеле був придбаний влітку минулого року з "Ренна" за 15 млн євро. У сезоні 2016/17 футболіст взяв участь в 32 матчах чемпіонату Німеччини, ставши автором шести голів і 13 результативних передач. Чинний контракт Дембеле з "Боруссією" діє до літа 2021 року.

Нагадаємо, керівництво футбольного клубу "Боруссія" вислухає пропозиції щодо нападаючому П'єру-Емерік Обамейянгу.