ua en ru

У справі про розтрату коштів Міноборони затримані четверо підозрюваних, - Холодницький

У справі про розтрату коштів Міноборони затримані четверо підозрюваних, - Холодницький Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Звинувачення буде домагатися для підозрюваних арешту з альтернативою внесення застави

В рамках справи про розтрату 149 млн гривень у Міністерстві оборони України затримано ще дві людини. Про це журналістам сьогодні заявив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ще двоє. Затримали фактично на робочих місцях, затримали спокійно. Тривають слідчі дії, особи були запрошені в НАБУ, опору не чинили. Я думаю, це також ми будемо враховувати при нашій позиції при обранні запобіжного заходу", - заявив Холодницький.

За його словами, звинувачення буде просити суд про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Глава САП зазначив, що у разі доведення вини підозрюваним загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання Солом'янського районного суду Києва, на якому має бути обрано міру запобіжного заходу затриманим чиновникам Міністерства оборони, підозрюваним у розтраті 149 млн гривень, відбудеться завтра, 12 жовтня.