ua en ru

Справу щодо закупівлі бронежилетів для ЗСУ направлено до суду, - Луценко

Справу щодо закупівлі бронежилетів для ЗСУ направлено до суду, - Луценко Фото: Юрій Луценко розповів про справу Зражевського

Головним фігурантом у цій справі є екс-глава Департаменту держзакупівель Міноборони

Кримінальне провадження щодо закупівлі бронежилетів для Збройних Сил України за завищеною ціною направлено до Солом'янського районного суду Києва. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму Facebook.

Зокрема він нагадав, що головним фігурантом у цій справі є колишній начальник Департаменту державних закупівель Міністерства оборони Олександр Зражевський.

"До Солом'янського суду відправлена справа стосовно колишнього керівника Департаменту держзакупівель Міноборони Зражевського, який у 2014 році підписав платіжки за бронежилети та шоломи для ЗСУ по завищеній вартості", - написав генпрокурор у соцмережі.

До Солом'янського суду відправлена справа стосовно колишнього керівника Департаменту держзакупівель Міноборони Зражевськ...

Опубліковано Юрієм Луценком 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна аудиторська служба України за 8 місяців 2016 року виявила порушення на 8,6 млрд гривень у сфері державних закупівель.