ua en ru

Справа сина Авакова: НАБУ повідомило про підозру всім затриманим фігурантам

Справа сина Авакова: НАБУ повідомило про підозру всім затриманим фігурантам Фото: Олександр Аваков (Instagram)

Фігуранти справи затримані на 72 години

Прес-секретар Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Світлана Оліфіра повідомила, що трьом особам, які були сьогодні затримані у справі сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомлено про підозру. Про це повідомляє "Прямий".

Зазначимо, що у справі фігурують Олександр Аваков, колишній заступник голови МВС Сергій Чеботар, представник фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимир Литвин.

"Вони є затриманими в порядку 208-ї статті КПК. Затримані на 72 години, протягом яких буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу", - зазначила прес-секретар НАБУ.

При цьому Оліфіра не підтвердила інформацію про те, що сина Авакова повинні доставити в суд.

"Що стосується заходу інформацію я вам сказала. Коли буде подано клопотання, буде визначено час і суд, в якому повинно відбутися засідання, ми повідомимо додатково. Поки такої інформації немає. Досудове розслідування триває. Детективи бюро під керівництвом прокурорів антикорупційної прокуратури продовжують розслідувати дані факти ", - повідомила Олифира.

Нагадаємо, сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександру і колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю повідомили про підозру.