ua en ru

Справа Савченко: суд відмовив у клопотанні про допит Віри Савченко сьогодні

Справа Савченко: суд відмовив у клопотанні про допит Віри Савченко сьогодні Фото: Надія Савченко

У Донецькому міському суді проходить суд над Савченко

У Донецькому міському суді Ростовської області продовжилося засідання суду у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко. Адвокати планували сьогодні допитати сестру Савченко - Віру, але суд відмовив їм у даному клопотанні, повідомляє адвокат Савченко Марк Фейгін в Twitter.

"У клопотанні про допит Віри Савченко відмовлено", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "Медіазона", засідання суду над Савченко почалося з клопотання адвоката Іллі Новікова про допит Віри Савченко.

"Віру Савченко впустили до Росії за дивних обставин, і не факт, що це повториться. Тому захист просить змінити порядок процесу і допитати сестру обвинуваченої сьогодні", - аргументував клопотання Новіков.

Як повідомляється, Савченко була згодна з адвокатом, але прокурори заперечували: "Слова захисту засновані на припущеннях".

В результаті - суд відмовив у клопотанні Новикова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сестрі Савченко заборонили в'їзд в РФ до 2020 року. Пізніше стало відомо, що єдиного свідка з боку захисту по справі Савченко - сестру української льотчиці, народного депутата Надії Савченко - Віру все-таки пустили на територію Російської Федерації.