ua en ru

Справа Савченко: Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги на 4 вересня

Справа Савченко: Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги на 4 вересня Фото: Надія Савченко (Віталій Носач/РБК-Україна)

Засідання відбудеться 4 вересня о 16:30

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги на ухвалу від 22 червня, якою відмовили у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу Надії Савченко. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив адвокат Савченко Олександр Шадрін.

Так, за словами адвоката, засідання відбудеться 4 вересня.

"Апеляційний відклали на 04.09 на 16:30. Там слухали апеляційну скаргу на ухвалу від 22.06.18, якою відмовили у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу", - повідомив адвокат.

Нагадаємо, сьогодні, 27 серпня, Шевченківський районний суд Києва переніс на 29 серпня засідання щодо запобіжного заходу нардепу Надії Савченко.

Повідомляється, що суд прийняв рішення про перенесення через неявку Савченко, оскільки вона мала намір взяти участь у засіданні Апеляційного суду Києва, яке було заплановане на понеділок о 12:00. Розгляд клопотання Генпрокуратури про продовження Савченко запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відклали на 29 серпня.