ua en ru

Справу проти Льовочкіна відкрито за незаконне збагачення, - Холодницький

Справу проти Льовочкіна відкрито за незаконне збагачення, - Холодницький Фото: Льовочкіна звинувачують у незаконному збагаченні (РБК-Україна)

Провадження було розпочато за зверненням двох нардепів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила стосовно народного депутата Сергія Льовочкіна кримінальну справу за фактом можливого незаконного збагачення. Про це повідомив керівник САП Назар Холодницький, передає "Укрінформ".

За словами Холодницкого, провадження було розпочато за зверненнями двох народних депутатів Ігоря Мосійчука (Радикальна партія Олега Ляшка) і Вадима Рабиновича (лідер політичної партії "За життя") ще 26 травня цього року.

Керівник САП також повідомив про те, що в той же період часу доручив Національному антикорупційному бюро провести своє розслідування.

Також наявність провадження проти Льовочкіна підтвердила керівник прес-служби НАБУ Світлана Оліфір, зазначивши, що детективи бюро вже приступили до досудового розслідування.

Нагадаємо, у червні Холодницький вже підтверджував наявність кримінальної справи проти Льовочкіна. Однак деталі і причини слідства розкривати відмовився.