ua en ru

Справа Кернеса: суд заарештував директора харківського ЖЕКу за розтрату 10 млн грн

Справа Кернеса: суд заарештував директора харківського ЖЕКу за розтрату 10 млн грн Фото: Арсен Аваков

Рішенням Печерського суду Києва взято під варту директор КП "Жилкомсервіс"

Сьогодні, 21 травня 2015 р., рішенням Печерського суду р. Києва взято під варту директор КП "Жилкомсервіс". Про це повідомляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook.

"Головне слідче управління МВС у Києві, довів до логічного висновку одна із справ з букета розслідуваних, за звинуваченням команди мера Харкова Р. Кернеса в шахрайських і корупційних діях...

Сьогодні рішенням Печерського суду р. Києва взято під варту директор КП "Жилкомсервіс" Яковлєв А. А. Йому пред'явлено обвинувачення в тому, що він, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою з головним бухгалтером зазначеного підприємства Кузнєцової В. Е., шляхом службового підроблення, розтратив гроші комунального підприємства "Жилкомсервіс" на загальну суму 10 393 920 грн., чим завдав збитків державі в особі комунальної громади р. Харкова в особливо великих разів заходи", - йдеться в повідомленні.

ХАРЬКОВЧАНАМ и не только. Но, особенно харьковчанам.Главное следственное управление МВД в Киеве, довело до логическо...

Posted by Арсен Аваков on 21 Май 2015 г.

Відзначається, що своїми навмисними діями Яковлєв А. А. вчинив злочин, передбачений ч. 5 ст. 191 КК України ( покарання від 7 до 12 років позбавлення волі).

Нагадаємо, суд у справі Кернеса перенесено на 28 травня.