ua en ru

Давос-2018: Україна і Швейцарія обговорили поглиблення економічного партнерства

Давос-2018: Україна і Швейцарія обговорили поглиблення економічного партнерства Фото: Міністри закордонних справ України та Швейцарії (http://mfa.gov.ua)

Міністри закордонних справ України та Швейцарії зустрілись в Давосі

На щорічному Всесвітньому економічному форумі у Давосі міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив з очільником Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Іньяціо Кассісом поглиблення торгово-економічної співпраці. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

"Сторони обговорили питання активізації двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, гуманітарної заангажованості Швейцарії в Україні, а також взаємодії в рамках міжнародних організацій, зокрема Раді Європи," - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час зустрічі сторони підписали угоду про оплачувану діяльність особами, що супроводжують співробітників дипломатичних представництв, консульських установ та постійних представництв при міжнародній організації. Крім того, українська сторона подякувала Швейцарії за підтримку ініціатив щодо вирішення проблематики Криму.

Нагадаємо, раніше в рамках форуму в Давосі Петро Порошенко на зустрічі із президентом Швейцарії Аленом Берсе обговорили повернення в Україну активів, які були незаконно виведені колишніми українськими посадовцями.