ua en ru

Давос-2018: Порошенко проводить переговори з прем'єром Нідерландів

Давос-2018: Порошенко проводить переговори з прем'єром Нідерландів Фото: Петро Порошенко та Марк Рютте (twitter.com/STsegolko)

Порошенко бере участь у економічному форумі в Давосі

Президент України Петро Порошенко у рамках Всесвітнього економічного форуму у Давосі проводить переговори з прем'єр-міністров Нідерландів Марком Рютте. Про це у Тwitter повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Розпочалися переговори з прем'єром Нідерландів Марком Рютте", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора Порошенко прибув до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі, який проходить у Давосі 23-26 січня 2018 року.

За інформаціє прес-служби глави держави Порошенко візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі 24-26 січня 2018 року. Зокрема, Порошенко виступить із промовою під час сесії "Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?", візьме участь у Неформальному засіданні світових економічних лідерів "Створення спільного майбутнього у розколотому світі" та виступить під час інвестиційної панелі Української асоціації венчурного і приватного капіталу в Ukrainian House Davos.

Також у рамках форуму Порошенко проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній та світовими інвесторами.