ua en ru

Данилюк заявив, що ще не отримував підозру від ГПУ

Данилюк заявив, що ще не отримував підозру від ГПУ Фото: Олександр Данилюк (kmu.gov.ua)

Глава Мінфіну прокоментував інформацію про підозру у несплаті податків

Міністр фінансів України Олександр Данилюк ще не отримував від Генеральної прокуратури підозру в ухиленні від сплати податків. Про це міністр повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Жодної підозри або будь-яких інших офіційних документів від ГПУ або інших органів я не отримував і про своє нібито ухилення від сплати податків дізнався з преси", - зазначив Данилюк.

Він також підкреслив, що сплатив податки з усіх зароблених коштів. Данилюк додав, що купив будинок влітку 2010 року, коли ще працював у Лондоні. Крім того, він не має наміру переривати відпустку після інформації про підозру у несплаті податків.

Сьогодні мій перший день відпустки. Нарешті вирвався, щоб провести час з родиною. І сьогодні дізнаюся з преси, що Гене...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ підозрює Данилюка в ухиленні від сплати податків. У слідства виникли підозри у зв'язку з придбанням житлового будинку за 2 млн гривень і автомобіля BMW Х5, а також депозитом у 519,6 тис. гривень при загальних доходах за 2010-2014 роки в 556,1 тис. гривень.