ua en ru

Данилюк з групою експертів МВФ обговорили реалізацію програми Фонду

Данилюк з групою експертів МВФ обговорили реалізацію програми Фонду Фото: Олександр Данилюк (КМУ)

Група експертів МВФ працюватиме в Україні до 16 лютого

Сьогодні, 12 лютого, міністр фінансів Олександр Данилюк зустрівся з групою експертів Міжнародного валютного фонду (МВФ) на чолі з Роном ван Роденом. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"12 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова і заступник міністра з питань європейської інтеграції Юрій Буца зустрілися з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом", - йдеться в повідомленні.

У ході зустрічі обговорили питання подальшої імплементації програми МВФ, реформу ДФС і впровадження корпоративного управління в державних банках.

"Для нас цей візит групи експертів МВФ є особливо важливим. Адже зараз саме той час, коли ми можемо використовувати можливість для того, щоб Україна могла просунутися далі у співпраці з Фондом і успішно виконати свої зобов'язання згідно з програмою ", - зазначив Данилюк.

Нагадаємо, сьогодні група експертів Міжнародного валютного фонду прибула в Україну. Група експертів Міжнародного валютного фонду працюватиме до 16 лютого.