ua en ru

У Данії в 2018 році відбудеться конференція з питань реформ в Україні

У Данії в 2018 році відбудеться конференція з питань реформ в Україні Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Данії

У столиці Данії Копенгагені в 2018 році відбудеться друга Міжнародна конференція з питань реформ в Україні. Про це повідомляє пресс-служба президента України Петра Порошенка.

Повідомляється, що Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Данії Ларсом Лекке Расмуссеном в рамках П'ятого саміту "Східного партнерства" в Брюсселі (Бельгія).

"Глава держави привітав ініціативу уряду Данії провести другу Міжнародну конференцію з питань реформ в Україні в 2018 року в Копенгагені", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, Порошенко поінформував главу уряду Данії про розвиток ситуації безпеки на Донбасі і привернув увагу до недавньої загострення в окремих районах Луганської області.

Також в ході зустрічі сторони скоординували позиції щодо мандата майбутньої миротворчої місії ООН в Донбасі.

У Данії в 2018 році відбудеться конференція з питань реформ в УкраїніФото: Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Данії Ларсом Лекке Расмуссеном (president.gov.ua)

Нагадаємо, раніше Порошенко і канцлер Німеччини Ангела Меркель в ході зустрічі в Брюсселі (Бельгія) обговорили розміщення миротворців ООН на Донбасі.