ua en ru

Concorde Capital вийшов з бізнесу з управління активами в Україні

Інвестиційна компанія Concorde Capital ухвалила рішення про вихід з бізнесу з управління активами в української юрисдикції. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Результатом цього рішення став вихід з інвестицій КУА "Конкорд Ессет Менеджмент" і КУА "ПІОГЛОБАЛ Україна", покупцем виступив менеджмент керуючих компаній. За умовами договору, інформація про деталі угоди не розголошується.

Згідно з повідомленням, для інвесторів обох КУА угода не спричинить ніяких змін, управління фондами буде здійснюватися відповідно до інвестиційної стратегії.

"КУА « Конкорд Ессет Менеджмент" надалі буде перейменована.

"Цей бізнес має сенс тільки при певних обсягах в управлінні. Останні півтора року ми перебували в пошуку відповідних активів для консолідації, але так як не знайшли нічого підходящого за розумні гроші, прийняли рішення про продаж керуючих компаній. Крім того свій вплив мало погіршення ринкової і правового середовища на фондовому ринку. Дана угода допоможе нам зосередитися на ключових напрямках бізнесу", - відзначив генеральний директор Concorde Capital Ігор Мазепа.

Concorde Capital - інвестиційна компанія України, заснована в 2004 р. у Києві. Компанія надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг.