ua en ru

Члени Конгресу США пообіцяли не допустити угоди з Іраном

Члени Конгресу США пообіцяли не допустити угоди з Іраном Фото: США

Обама накладе вето на будь-які спроби Конгресу перешкодити реалізації угоди з Тегераном

Члени Конгресу США заявили, що зроблять все можливе, щоб не допустити ядерної угоди з Іраном. Про це повідомляє Reuters з посиланням на Спікера Палати представників США Джона Бейнер Бейнер.

"Члени Конгресу поставлять дуже жорсткі питання на сьогоднішній зустрічі з командою Президента, і оскільки це погана угода, яка загрожує безпеці американського народу, ми зробимо все можливе, щоб зупинити її", - сказав Бейнер.

Повідомляється, що демократи і республіканці як в Сенаті, так і в Палаті представників, мають намір чинити тиск на адміністрацію Президента США Барака Обами в питанні угоди з Іраном, яка передбачає пом'якшення економічних санкцій в обмін на гарантії, що Іран припинить розробку ядерної зброї.

Як наголошується, Обама вже заявив, що накладе вето на будь-які спроби Конгресу перешкодити реалізації угоди з Тегераном, голосування по якій призначено на вересень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучені штати Америки (США) не виключають застосування військової сили проти Ірану, у разі якщо Тегеран продовжить роботу над створенням ядерної зброї.