ua en ru

Кількість жертв обвалення житлового будинку в Сніжному Донецької обл. досягла 11 осіб, - ДонОДА

У м. Сніжному Донецької області станом на 17:00 15 липня 2014 р. кількість загиблих в результаті обвалення житлового будинку досягла 11 осіб, ще 8 отримали поранення.

У м. Сніжному Донецької області станом на 17:00 15 липня 2014 р. кількість загиблих в результаті обвалення житлового будинку досягла 11 осіб, ще 8 отримали поранення. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації з посиланням на дані департаменту охорони здоров'я ДонОДА.

"За даними на 17:00 11 осіб загинули, 8 осіб поранені. Серед поранених одна дитина, її вже перевели на лікування в Донецьк", - повідомили в прес-службі.

Як відзначили в прес-службі, на даний момент роботи з розбирання завалів на місці події тривають.

Зазначимо, раніше повідомлялося про чотирьох загиблих і чотирьох постраждалих.

Нагадаємо, 15 липня в м. Сніжному Донецької області обвалився житловий будинок. За припущенням керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитра Тимчука, по будинку було завдано авіаудару з боку Росії.

При цьому Міністерство внутрішніх справ України розглядає кілька причин підриву будинку 15 липня в м. Сніжному, в тому числі удар з боку Російської Федерації.