ua en ru

Число учасників мітингу під Радою зросла до тисячі

Число учасників мітингу під Радою зросла до тисячі Фото: мітинг під Радою (УНІАН)

Мітинг у Києві розпочався 17 жовтня

У Києві під Верховною Радою, 19 жовтня, число учасників мітингу зросло, проте не перевищує тисячі осіб. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Люди, які знаходяться в наметовому містечку, слухають засідання парламенту й чекають розгляду законопроекту про зняття депутатської недоторканності.

Зазначимо, що за ніч число правоохоронців істотно зменшилося. Зараз бійці Нацгвардії стоять тільки на декількох блокпостах.

Верховна Рада. Розпочався мітинг. Люди чекають голосування.

Опубліковано РБК-Україна 19 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, що в середу ввечері, 18 жовтня, поліція відпустила всіх активістів, затриманих раніше після сутички з силовиками під стінами Верховної Ради в Києві. Раніше, після сутичок під будівлею ВР в поліцію доставили 11 осіб.

"В результаті події під ВР в поліцію доставлено 11 осіб. Конфлікт виник після того, як правоохоронці повернули частину щитів, викрадених напередодні у військовослужбовців Національної гвардії", - йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

Зазначалося, що під час прориву фільтраційної кордону мітингувальники відібрали у правоохоронців щити і захисну амуніцію. Протягом дня з представниками наметового містечка проводилися переговори щодо повернення майна, однак активісти відповідали відмовою.