ua en ru

Кількість загиблих від вибуху у Пакистані перевищила 200

Кількість загиблих від вибуху у Пакистані перевищила 200 Фото: вибух (Pixabey)

Від отриманих опіків померли ще 3 людини

Ще троє людей загинули від опіків після аварії в Ахмедпурі (Пакистан). Таким чином, загальна кількість загиблих сягнула 206 осіб, повідомляють GEO News.

За словами координатора лікарні імені Вікторії Бахаваль, доктора Аміра Мехмуда, лікували поранених у лікарні Ништар в Мултані. Він додав, що ще 65 осіб все ще продовжують лікуватися після отриманих опіків.

Головний суддя Пакистану, Мансур Алі Шах, опублікував повідомлення за клопотанням, в якому висловлено прохання провести розслідування в цьому питанні. Заявник висловив стурбованість з приводу числа загиблих.

Нагадаємо, в Пакистані зірвався бензовоз. Відразу після аварії багато місцеві жителі кинулися до перевернутої машини, щоб зібрати бензин.

"Очевидці кажуть, що причиною пожежі могли стати сигарети, які курили люди, які підійшли до бензовозу. Потерпілі, яким вдалося вижити, доставлені в місцеві лікарні", - йдеться в повідомленні.

У той же час ідентифікація осіб кількох загиблих буде можлива тільки шляхом ДНК-тестів, додають в пакистанських медіа. За попередніми даними, бензовоз перекинувся через перевищення швидкості.