ua en ru

Число загиблих в результаті вибуху на шахті ЛНР зросла до 5

Число загиблих в результаті вибуху на шахті ЛНР зросла до 5 Фото: число загиблих в аварії на шахті досягло 5 осіб

Ще 4 осіб перебувають під завалами

Кількість жертв вибуху і обвалення породи на шахті "Малоивановская" Перевальського району, підконтрольного самопроголошеної "Луганської народній республіці" (ЛНР), досягла п'яти. Про це повідомив сепаратистський сайт "ЛуганскИнформЦентр".

"На сьогоднішній момент п'ять тіл витягнуті, стосовно ще чотирьох тривають пошукові роботи – за їх знаходження та підняття", - розповіли в "Генпрокуратурі" ЛНР.

Начальник слідчого управління Генпрокуратури" Олександр Александров повідомив про затримання п'ять посадових осіб вугледобувного підприємства в ході розслідування справи про загибель людей на шахті.


"В даний час проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення причини, по якій стався вибух, і конкретно які порушення були допущені кожним з посадових осіб, які затримані і яким буде пред'явлено обвинувачення по даній кримінальній справі", - додав Александров.

Нагадаємо, 3 травня на шахті в Перевальському районі, який контролює самопроголошена ЛНР, стався вибух метану. Раніше повідомлялося про двох загиблих.