ua en ru

Кількість загиблих в результаті повені на Майорці зросла до 13

Кількість загиблих в результаті повені на Майорці зросла до 13 Фото: повінь на Майорці (Twitter/IB3NOTICIES)

Рятувальники знайшли тіло хлопчика, якого вісім днів вважали зниклим без вести

На Майорці в результаті повені загинули щонайменше 13 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на The Local.

Як повідомляється, рятувальники знайшли тіло хлопчика, якого вісім днів вважали зниклим без вести. Тіло знайшли у воді приблизно в 500 метрах від останнього мосту через річку у місті Сант-Лоренце, яка на минулому тижні вийшла з берегів через сильні опади.

Хлопчик разом з матір'ю і сестрою їхав в машині, яка потрапила в бурхливий потік. Жінка загинула, дівчинці вдалося врятуватися.

Раніше повідомлялося, що на Майорці в результаті повені загинуло 12 осіб. Близько 900 співробітників служб екстреної допомоги були залучені до операції по очищенню постраждалих міст і пошуку зниклих без вісті. За даними місцевої влади, за кілька годин випало близько 220 літрів дощу на квадратний метр.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про ураган "Флоренс", який досяг території США 14 вересня. Стихійне лихо в найбільшій мірі торкнулося Південної Кароліни і Вірджинії. У Північній Кароліні 16 річок досягли великих етапів повені. Також на ці штати обрушилося більше 30 трильйонів літрів дощу. Число жертв урагану "Флоренс" перевищило 40 осіб.