ua en ru

В чотирьох областях України через негоду введені обмеження для руху транспорту

В чотирьох областях України через негоду введені обмеження для руху транспорту Фото: снігопади в Україні

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті

У зв'язку із різким погіршенням погодних умов, сильними опадами та ожеледдю, для забезпечення безпеки дорожнього руху на автодорогах України, введено обмеження для руху транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

Так, повідомляється, що в Миколаївській області діє заборона руху на дорогах загального користування. В Одеській області введено обмеження на деяких дорогах і заборона руху транспортних засобів на дорогах загального користування.

У Кіровоградській області діє заборона руху вантажних автомобілів і пасажирського транспорту, у Дніпропетровській - заборона руху всіх видів транспорту на автодорогах державного значення.

"Режим обмеження і заборони руху на дорогах загального користування Кіровоградської, Дніпропетровської, Одеської та Миколаївської областей вводяться на строк дії небезпечних обставин, пов'язаних із несприятливими погодними умовами", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, а тим хто виїхав уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автотраса Одеса-Київ тимчасово закрита для проїзду в обох напрямках в результаті сильних снігопадів.