ua en ru

Четверо постраждалих у сутичках в Донецьку залишаються в лікарні, - ДонОДА

В лікувальних закладах Донецька перебувають четверо постраждалих в результаті вчорашніх зіткнень на площі Леніна.

В лікувальних закладах Донецька перебувають четверо постраждалих в результаті вчорашніх зіткнень на площі Леніна. Про це в ході сьогоднішнього брифінгу повідомила в.о. заступника голови - директора департаменту охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Олена Петряєва, повідомляє прес-служба ОДА.

"За офіційними даними, загинула одна людина. Тіло загиблого знаходиться в бюро судмедекспертизи. Розтин буде проводитися сьогодні у присутності співробітників прокуратури і міліції. Згідно з первинним оглядом у нього є гематоми в області обличчя і кисті рук. Також встановлено вхідний отвір від поранення колючо-ріжучим предметом в області підключичної артерії справа",- сказала Петряєва.

Всього, за її словами, за результатами вчорашніх подій за медичною допомогою звернулися 26 постраждалих.

Вона також повідомила, що на сьогодні в лікувальних закладах області на стаціонарному лікуванні перебувають чотири людини. З них один - в обласній травматології, три пацієнта знаходяться в стаціонарі Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання.

"Стан одного з них важкий. Він прооперований. Два пацієнта госпіталізовано з травмою головного мозку та їх стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості",- сказала Олена Петряєва, додавши, що у четвертого пацієнта, що перебуває в обласній травматології, діагностовано рана надбрівної області.

Нагадаємо, вчора ввечері, 13 березня 2014 р. в Донецьку відбувся мітинг на підтримку цілісності України. Одночасно проходив мітинг і проросійськи налаштованих активістів. Між мітингувальниками відбулася бійка. При цьому в ЗМІ повідомлялося про кількох загиблих.