ua en ru

У четвер Рада розгляне зміни до Податкового кодексу, - Парубій

У четвер Рада розгляне зміни до Податкового кодексу, - Парубій Фото: Андрій Парубій

У порядку денному поточного тижня - питання ратифікації угод

На поточному пленарному тижні народні депутати розглянуть питання банківської і фінансової діяльності. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів ВРУ заявив спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це наш борг попереднього тижня і хоча він був достатньо продуктивним, але ми не змогли пройти тих законопроектів, які стосувалися двох блоків - блоку банківської і фінансової діяльності і блоку правоохоронної діяльності", - заявив Парубій.

За його словами, депутати мають опрацювати зазначені блоки питань у вівторок. До порядку денного середи мають бути внесені ратифікації, поміж яких питання енергетики та звернення до Європейського союзу щодо безвізового режиму.

"На четвер у нас є блок інфраструктури - це питання транспорту та дорожнього будівництва... Також у четвер ми маємо отримати питання, необхідні для формування бюджету", - зазначив Парубій.

За словами спікера, йдеться, зокрема, про зміни до Податкового кодексу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вніс до Верховної Ради законопроект №5368 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні)".