ua en ru

У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції

У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції Фото: набір до поліції в Чернівцях

Пункт прийому анкет працюватиме до 26 жовтня

У Чернівцях розпочався прийом анкет кандидатів до нової патрульної поліції. Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Чернівецькій області.

Як зазначається, о 9:00 пункт прийому анкет до нової патрульної поліції прийняв перших кандидатів. В основному це молоді люди (вік претендентів - від 21 до 35 років), серед яких військовослужбовці та співробітники органів внутрішніх справ.

У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції

Фото: набір до патрульної поліції у Чернівцях

Більшість кандидатів впевнені, що проект зі створення патрульної поліції є доцільним, і у них є всі шанси приєднається до змін у країні на краще.

У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції

Фото: прес-служба УМВС України в Чернівецькій обл

Пункт прийому анкет до нової патрульної поліції працюватиме до 26 жовтня у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини".

У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції

Бажаючі можуть подати заявку і заповнити анкету щоденно (крім вихідних) з 9:00 до 18:00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, бажано - посвідчення водія категорії В. Крім того, передбачена можливість заповнення онлайн-заявки.

У ЧЕРНІВЦЯХ ПОЧАВСЯ НАБІР ДО НОВОЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ (ФОТО) http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/chernivtsi/uk/publish/article/161518

Posted by УМВС України в Чернівецькій області on 3 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, вчора набір до патрульної поліції стартував у Житомирі. Раніше, 23 вересня набір до патрульної поліції стартував у Полтаві.

Як повідомлялося, в Сумах набір до патрульної поліції стартує із 7 листопада.