ua en ru

У Чернівецькій області на хабарі затримали голову однієї з філій райавтодору

У Чернівецькій області на хабарі затримали голову однієї з філій райавтодору Фото: хабар (flickr.com/ssu)

Затриманий співробітник райавтодору на хабарі у 10 тис. гривень

У Чернівецькій області на хабарі у 10 тис. гривень затримали голову однієї з філій райавтодору. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

"6 вересня 2017 року працівники прокуратури Чернівецької області спільно зі слідчими поліції та співробітниками Управління захисту економіки в Чернівецькій області затримали керівника однієї з філій райавтодору дочірнього підприємства "Чернівецький облавтодор" ВАТ "Державна акціонерна компанія" Автомобільні дороги України", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією прес-служби, чиновник був затриманий при здійсненні досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою), після отримання ним 10 тис. гривень неправомірної вигоди.

Наголошується, що цю суму чиновник вимагав і отримав від приватного підприємця за укладання договору на проведення русло регулюючих робіт.

Так, зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання вручення письмового повідомлення про підозру. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під процесуальним керівництвом столичної прокуратури працівниками Нацполіції за сприяння керівництва Київської міської державної адміністрації був затриманий на хабарництві начальник одного з управлінь Київської міської ради.