ua en ru

У Чернівецькій області посилили ділянку україно-румунського кордону

У Чернівецькій області посилили ділянку україно-румунського кордону Фото: українські прикордонники (dpsu.gov.ua)

Кордон посилили з метою протидії організованій контрабанді сигарет

У Чернівецькій області, з метою протидії організованій контрабанді сигарет, посилили ділянка україно-румунського кордону. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

"В рамках нового етапу спільної спеціальної операції "Кордон-2017" на Буковину для посилення ділянки українсько-румунського кордону прибули резерви прикордонного відомства. Основною метою посилення даного напрямку кордону є протидія організованій злочинності на ділянці в межах Чернівецької області та ліквідація залишків організованих контрабандних каналів сигарет", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що крім військовослужбовців, ця ділянка кордону також буде посилено і технічними засобами. Для допомоги у патрулюванні будуть застосовуватися безпілотні літальні апарати, обладнані сучасними камерами спостереження. Крім того, прикордонні літаки "Даймонд" вже здійснюють польоти вздовж лінії українсько-румунського й українсько-молдавського кордону.

Нагадаємо, вчора співробітники Національної поліції України ліквідували міжнародний канал контрабанди та вилучили півмільйона пачок сигарет.