ua en ru

У Чернівецькій області СБУ затримала на хабарі слідчого поліції

У Чернівецькій області СБУ затримала на хабарі слідчого поліції Фото: СБУ

Слідчий обіцяв вплинути на суддів за 3 тисячі доларів

Співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі слідчого поліції в Чернівецькій області. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою і внутрішньою безпекою Нацполіції викрили на хабарі слідчого одного з районних відділень поліції Чернівецької області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, правоохоронці встановили, що підполковник поліції вимагав гроші від групи осіб, обвинувачених ним у крадіжці в рамках кримінального провадження. За 3 тис. доларів слідчий обіцяв вплинути на суддів та забезпечити призначення покарання, не передбачає позбавлення волі.

Так, оперативники спецслужби затримали підполковника на вулиці районного центру при отриманні частини хабара в розмірі 600 доларів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу. Слідство триває.

На Буковині #СБУ затримала на хабарі слідчого поліції Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та вн...

Опубліковано Служба безпеки України 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ спільно із внутрішньою безпекою поліції і прокуратурою викрили у Рівному на хабарі двох поліцейських.