ua en ru

У Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиків

У Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиків Фото: СБУ (flickr.com/sbu)

Було проведено 15 обшуків

У Чернівецькій області правоохоронці 26 жовтня 2017 року викрили організовану злочинну групу, що займалась контрабандою наркотичних засобів. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Так, співробітники прокуратури області спільно з працівниками управління Служби безпеки України в області та управління протидії наркозлочинності обласної поліції провели 15 санкціонованих обшуків на території міста Чернівці.

"У ході проведення вказаних слідчо-оперативних дій правоохоронці викрили нарколабораторію з відповідним обладнанням для виготовлення наркотичних засобів, понад 300 грамів "амфетаміну", близько 200 таблеток "субутекс", згортки з канабісом, прекурсори, записники з чорною бухгалтерією, грошові кошти, мобільні телефони та сім-карти різних операторів мобільного зв’язку, вогнепальну зброю, а також велику кількість набоїв", - сказано у повідомленні.

У Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиківУ Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиківУ Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиківУ Чернівецькій обл. правоохоронці викрили ОЗГ, що займалась контрабандою наркотиків

Фото: обшуки

Вказано, що за результатами проведення слідчих дій в порядку ст. 208 КПК України затримано 8 осіб яким оголошено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КК України та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України перекрили канал контрабанди психотропів в Україну.