ua en ru

Черновецький спростував затримання свого сина в Іспанії

Черновецький спростував затримання свого сина в Іспанії Фото: Черновецький спростував затримання свого сина в Іспанії

Екс-мер запевняє, що вже до вечора іспанська поліція вибачиться перед його сином

Колишній мер Києва Леонід Черновецький спростовує затримання свого сина Степана в Іспанії в ході спецоперації за підозрою у відмиванні грошей. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Жахлива новина, роздута іспанськими журналістами! Але я відповідально заявляю, що мій син ніколи не займався ніякими справами, навіть межують зі злочинами! На його рахунках достатньо грошей, які він чесно заробив при продажу банку в Україні! Мій син не затриманий!" - написав Черновецький.

Екс-мер підкреслив, що поліція незабаром вибачиться перед його сином.


"Він перебуває у себе вдома в Барселоні, і в даний час відповідає на питання поліції про обставини, пов'язані з якоюсь людиною! Упевнений , що сьогодні до вечора поліція принесе моєму синові вибачення, але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу… ми висунемо поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що ганьблять мого сина!" - заявив політик.

Черновецький спростував затримання свого сина в Іспанії

Фото: прінтскрін публікації Черновецького в Facebook

Нагадаємо, в Іспанії в ході спецоперації за підозрою у відмиванні грошей були затримані 11 осіб, серед яких син екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степан.