ua en ru

У Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертви

У Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертви Фото: метро події (cn.npu.gov.ua)

Водій вантажівки і велосипедистка загинули на місці події

Вантажівка збила насмерть велосипедистку і вилетіла у річку 22 квітня в місті Борзна Чернігівської області. Двоє людей загинуло, передає відділ комунікації Національної поліції Чернігівської області.

"Рухаючись містом Борзна та наближаючись до мосту через річку, (водій, - ред) виїхав на зустрічну смугу, щоб "вписати" свій довгий транспортний засіб в поворот. Серед повороту водій побачив перед своїм автомобілем велосипедистку і почав маневрувати, намагаючись уникнути зіткнення. Однак це йому не вдалося, жінка на велосипеді від удару загинула", - повідомили в поліції.

Наголошується, що водієві не вдалося стабілізувати рух після зіткнення і фура вилетіла за мостову огорожу в річку. Водій загинув, очікуються водолази для вилучення тіла з кабіни.

"Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження)", - відзначили в прес-службі

У Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертвиУ Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертвиУ Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертвиУ Чернігівській області фура вилетіла в річку, є жертви

Нагадаємо, в Миколаєві п'яний водій маршрутки врізався у другій рейсовий мікроавтобус.